Semnează documente online

simplu și gratuit

Modernizează și accelerează obținerea semnăturilor de care ai nevoie. 100% cu valoare legala. Fără token. Ideal atât pentru documente simple (ex. acorduri) cât și pentru fluxuri mai complexe (ex. contracte).

Utilizatori

Cum funcționează?

Încarcă documentul de semnat și adaugă adresele de email ale semnatarilor. Opțional poți indica pe document pozițiile semnăturilor sau a altor informații de completat (ex. Nume, Adresă, etc.). Semnatarii vor primi o notificare pe email și cu un simplu click pot accesa pagina de semnare.

Testimoniale

“Ca Director General al companiei noastre, am avut privilegiul de a utiliza cu succes aplicația eSemneaza.ro pentru obținerea semnăturilor necesare de la partenerii de afaceri. Sunt încântat să confirm că această platformă ne-a ușurat semnificativ procesele noastre interne, aducând o eficiență remarcabilă în fluxul de lucru.”
Adrian Ionescu
CEO ORGANIC INDIA ROMANIA
“Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat la aplicație este aplicarea semnăturilor cu certificat digital esemneaza.ro. Acest lucru elimină necesitatea utilizării unui token propriu păstrând in același timp o validitate juridică sporită. Acest nivel de securitate și autenticitate este esențial în mediul de afaceri actual.”
Laura Barar
CEO QUALITY CONT EXPERT

100% cu valoare legală

De la 1 iulie 2016 toate statele membre UE au adoptat regulamentul eIDAS, un regulament privind efectul juridic al semnăturilor electronice.

În acord cu legislația UE și a României (Legea nr. 455/2001), prin intermediul eSemneaza.ro, semnatarii vor primi pe email un link către pagina de semnare pe care îl pot accesa cu orice navigator (Chrome, Firefox, Safari, etc) pentru a semna online. Aceasta este o alternativă modernă la, de exemplu, trimiterea prin curier sau la tipărirea, semnarea și scanarea documentelor.

Tipuri de documente care se pot semna folosind eSemneaza.ro

👍 Oferte
👍 Cereri
👍 Adeziuni
👍 Formulare
👍 Contracte
👍 Acte adiționale
👍 Documente ce țin de resurse umane

👍 Facturi
👍 Acorduri
👍 Acte de notificare
👍 Acorduri de confidențialitate (NDA)
👍 Decizii AGA
👍 Documente contabile
👍 Declarații

👍 Scrisori de sprijin

👍 Petiții

👍 Proceduri

👍 Fluxuri tehnologice

👍 Analize de laborator

👍 Orice alt document care nu necesită explicit o semnătura electronică calificată
Vezi documentele

Beneficiile eSemneaza

Eficiență operațională

Aplicația eSemnează.ro optimizează procesele semnării documentelor, accelerând fluxul de lucru și reducând timpul necesar pentru obținerea semnăturilor necesare.

working-from-home-ergonomic-workstation

Întrebări frecvente

Află răspunsul la cele mai frecvente întrebări despre serviciul nostru.

Semnarea online este o modalitate simplificată de semnare a documentelor cu semnătură electronică, mult mai rapidă și cu un cost mai mic, 100% conform legii, care se face online prin intermediul site-ului eSemneaza.ro fără a fi necesar token cu certificat digital dar păstrând totuși un grad de încredere ridicat.

În plus față de aplicarea unei semnături, eSemneaza.ro permite și completarea diferitelor informații care se găsesc in mod obișnuit pe documente (nume, adresă, dată, etc).

Este folosită cu succes de sute de mii de companii și mici întreprinzători în intern sau în relațiile cu partenerii lor încă din anul 2016, an în care a intrat in vigoare legislația necesară la nivelul Uniunii Europene.

Pentru a trimite documente la semnat sau pentru a semna nu este nevoie decât de o adresă de email și acces la pagina eSemneaza.ro.

eSemneaza.ro este o soluție ideala atât pentru obținerea rapidă a unei simple semnături de la partenerii de afaceri sau colaboratori (ex. adeziuni, documente HR, etc.) cât și pentru fluxuri complexe care presupun mai mulți semnatari, o anumită ordine a semnării sau completarea documentelor cu diferite informații (ex. Nume, Adresă, Dată, etc.) cum ar fi contractele.

Totodată este o soluție potrivită pentru semnarea documentelor cu nevoi mai ridicate de securitate si încredere a semnăturii.

Da. Obiectivul nostru este de a oferi gratuit funcționalitatea de baza a platformei.

Dacă ai nevoi mai avansate te rugăm să ne contactezi.

Oricine poate folosi eSemneaza.ro, fie că este persoană fizică, organizație non-profit, companie mică sau companie mare cu fluxuri de semnare mai complexe și nevoi mai ridicate de securitate și încredere.

Semnatarii nu au nevoie să-și creeze cont pentru a semna documente. Aceștia vor primi un link la adresa lor de email care îi va duce direct la pagina la care pot semna documentul.

Însă dacă vrei să trimiți documente la semnat va trebui să-ți creezi un cont gratuit.

Confidențialiatea și securitatea documentelor semnate prin eSemneaza.ro este esențială pentru noi. De aceea am formulat în detaliu condițiile pe care le oferim în acest sens. 

Pentru textul complet vezi Termeni și Condiții, secțiunea Angajamentul privind confidențialitatea datelor.

Documentele semnate prin eSemneaza.ro sunt încărcate și stocate în cloud-ul Google folosind tehnici avansate de encriptare și configurări ultra sigure de securitate. Serviciile de cloud Google sunt folosite cu încredere și de multe alte companii internaționale renumite care se ocupă cu stocarea documentelor.

Merită de asemenea menționat demersul nostru existent in vederea obținerii certificării de securitate a informației ISO 27001.

Semnăturile sunt aplicate pe documentele PDF folosind tehnologia PKI (Public Key Infrastructure), o tehnologie modernă care conferă cel mai înalt standard tehnic și de securitate în domeniul semnăturilor digitale.

Folosind certificatul digital al eSemneaza.ro (i.e Innovoris Labs srl) se garantează atât autenticitatea semnării prin eSemneaza.ro cât și imposibilitatea modificării ulterioare a unui document deja semnat.

De asemenea stocăm o serie de metadate – cum ar fi adresele IP ale semnatarilor – pentru a asigura un istoric cât mai detaliat al procesului de semnare.

Nu. Pentru a semna documente cu eSemneaza.ro NU este nevoie de token sau de alte forme de certificat digital.

Este necesar doar accesul la internet și o adresă de email la care semnatarul să poată primi linkul către documentul de semnat.

Da, 100%. Semnarea online chiar și fără token este o formă de semnătură electronică simplificată – cu grad de încredere adecvat majorității tipurilor de documente – prevăzută de legea europeană si românească.

În comparație cu furnizorii de soluții de semnături calificate pe baza de token, eSemneaza.ro vine cu o abordare simplificată (fără token) care optimizează timpul și resursele dumneavoastră păstrând în același timp un grad ridicat de securitate al documentelor și încredere al semnăturilor.

Față de alte aplicații de semnare online fără token, atât din România cât și internaționale, oferim cel mai bun mix de funcționalitate, securitate și încredere raportat la cost care credem că este ideal pentru majoritatea firmelor din România.